Diensten

Import platen

Ons natuursteen wordt direct vanuit de groeven/basisproducenten geleverd aan de door u aangewezen locatie. Op deze manier kunnen wij een scherpe prijs/kwaliteit verhouding aanbieden.

Maatwerk

Maatwerk in de afwerking zoals gewenst door de klant, zowel voor interieur als exterieur. Wij leveren natuursteen maatwerk in al zijn facetten zoals maatwerk voor de bouw, trappen, vensterbanken en gevelbekleding.

Tegels

Natuursteen en of Keramiek Tegels in de afwerking zoals door u gewenst.
Tegels geleverd direct vanuit de groeven/basisproducenten voor zowel binnen als buitentoepassing. Op deze manier kunnen wij tegels aanbieden met scherpe prijs/kwaliteit verhouding of het is voor een groot project of voor een luxe privé woning.

Netwerk

Rechtstreekse levering vanaf de bron tot op locatie. Door onze ervaringen die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd beschikken we over een uitgebreid netwerk van relaties waarmee we vanaf de bron zonder onnodige tussenschakels (low cost visie) u kunnen voorzien van natuursteen maatwerk.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is altijd denken aan en bezig zijn met de toekomst. Verdonk Natuursteen werkt samen met bedrijven met lage CO²-emissie bij productie en door maatschappelijk verantwoord te ondernemen met respect voor sociale wetgeving.

Kwaliteit en flexibiliteit

Wij streven er altijd naar om binnen het budget van een project de beste oplossing/kwaliteit te leveren, waarbij ons netwerk van lokale agenten instaat voor de kwaliteitscontrole voor vertrek. Wij proberen steeds de meest optimale leveringstermijnen te bewerkstelligen door ons zo flexibel mogelijk op te stellen.

Specifiek materiaal?

Bent u op zoek naar een specifiek materiaal? Heeft u een stukje steen maar weet u niet wat het is of waar het vandaan komt? Bent u op zoek naar een (goedkoper) alternatief? Neem gerust contact met ons op. Wij zoeken graag naar de oplossing voor uw probleem.

Online magazijn

Via de website van onze leverancier Stocchero kunt u het up-to-date, online, voorraadsysteem gebruiken. U kunt in het overzicht kijken of een specifiek materiaal invoeren. Alle informatie over het gekozen materiaal wordt weergegeven: bloknummer, aantal beschikbare platen en afmetingen. Van de recentere platen zijn ook afbeeldingen beschikbaar als u op het fototoestel klikt. Het gekozen materiaal kunt u dan doorgeven aan ons. Mocht u er niet uit komen of persoonlijk advies willen, neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier om het online magazijn te bezoeken. 

Iets anders?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze prijzen? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Vrijblijvend advies?

Wil je meer informatie over onze diensten of vrijblijvend advies, neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvend advies?

Wil je meer informatie over onze diensten of vrijblijvend advies, neem dan gerust contact met ons op.