Materialen

Hieronder een greep uit ons assortiment

previous arrow
next arrow
Slider

Graniet

Graniet is een eeuwenoud product en een van de hardste steensoorten die wordt gebruikt voor zowel interieur als exterieur toepassingen. Vloeren, wanden, keukenbladen, vensterbanken en gevelbekleding zijn hiervan de bekendste voorbeelden. Graniet is een stollingsgesteente dat uit lava is ontstaan gedurende vele honderden miljoenen jaren. Het gesteente wordt gewonnen in steengroeven die u overal ter wereld kunt vinden. Hierdoor is graniet te leveren in zeer veel verschillende kleuren. De bekendste afwerking van graniet is de gepolijste afwerking maar ook “leather finish” of anciento” afwerking komen tegenwoordig veel voor. Graniet is erg duurzaam waardoor u er vele jaren plezier van hebt.

previous arrow
next arrow
Slider

Kwartsiet

Kwartsiet de schoonheid van marmer harder dan graniet De trendy toepassing voor uw keuken en interieur. Omdat het omgevormd is door hoge temperatuur en druk kan men zonder zorgen een hete pan op het aanrecht zetten. Kwartsiet is zeer goed bestand tegen UV-stralen, wat fantastisch is als je het gebruikt in een buitenomgeving. Kwartsiet is een natuurlijk metamorf gesteente dat wordt ontgonnen zoals graniet. Kwartsiet is krasbestendiger als Quartz (composiet) en is tevens hittebestendig.

previous arrow
next arrow
Slider

Marmer

Marmer is een mooi en duurzaam product. Het is vooral ook een product dat uniek is door de exclusieve uitstraling. Dit komt in het bijzonder tot uiting bij de inrichting van bijvoorbeeld prachtig uitgevoerde badruimten en toiletten. Maar ook met andere interieurafwerkingen, zoals vloeren en wanden, is deze exclusieve uitstraling te realiseren.

previous arrow
next arrow
Slider

Onyx

Onyx is een bijzonder gesteente. Onyx is zeer herkenbaar door zijn deels transparante uitstraling en is beschikbaar in vele kleuren en tinten. Door deze unieke en chique uitstraling is het perfect toepasbaar als balie, toonbank, keukenblad of tafel.

previous arrow
next arrow
Slider

Belgisch Hardsteen

Belgisch Hardsteen ofwel Blauwe hardsteen is al eeuwenlang een van de beste bouwmaterialen. De levensduur is uitzonderlijk lang. Het is bestand tegen vorst, luchtverontreiniging, regen en zilte zeewind en dus geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Belgisch Hardsteen is verkrijgbaar in een waaier van kleuren en afwerkingen. Omdat er zoveel afwerkingen mogelijk zijn, past Belgische blauwe hardsteen in enorm veel toepassingen en projecten op maat. Daarom hebben wij voor Belgisch hardsteen een pagina apart gemaakt, bekijk de pagina hier!

Slider

Online magazijn

Via de website van onze leverancier Stocchero kunt u het up-to-date, online, voorraadsysteem gebruiken. U kunt in het overzicht kijken of een specifiek materiaal invoeren. Alle informatie over het gekozen materiaal wordt weergegeven: bloknummer, aantal beschikbare platen en afmetingen. Van de recentere platen zijn ook afbeeldingen beschikbaar als u op het fototoestel klikt. Het gekozen materiaal kunt u dan doorgeven aan ons. Mocht u er niet uit komen of persoonlijk advies willen, neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier om het online magazijn te bezoeken. 

Vrijblijvend advies?

Wil je meer informatie over onze diensten of vrijblijvend advies, neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvend advies?

Wil je meer informatie over onze diensten of vrijblijvend advies, neem dan gerust contact met ons op.