Projecten

In dit Appartement in Den Haag is gekozen voor een onderhoudsvriendelijk Silestone Blanco Zeus composiet keukenblad met een stijlvolle achterwand van Statuario wit marmer welke ook terugkomt in de badkamer.

Trap

De Eyecatcher in deze tuin is deze dubbele trap partij, geheel in Belgisch Hardsteen uitgevoerd. Ook de kasten en de buitenkeuken zijn voorzien van een Belgisch Hardsteen blad. Verdonk Natuursteen is verantwoordelijk voor het natuursteen maatwerk dat in deze tuin is gebruikt.

PHOTO-2020-04-20-16-38-39

Een Steenhouwer uit Amsterdam is verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze chique, statige woning met allure in hartje Amsterdam. De hal is het hart van de woning en is voorzien van prachtig Arabescato marmer met dito Arabescato marmer trap geleverd door Verdonk Natuursteen. Dit chique klassieke materiaal geeft de hal de uitstraling die deze woning verdient.

PHOTO-2020-04-20-16-38-42

In dit project in t’Gooi zijn de badkamers uitgevoerd in Bianco Carrara marmer. De wand achter het bad uitgevoerd in “open boek” vorm en de vloer in “Diamant Bookmatch” zodat structuren mooi doorlopen en goed tot hun echt komen.

PHOTO-2018-10-03-10-39-28

Natuursteen en of Keramiek Tegels in de afwerking zoals door u gewenst. Tegels geleverd direct vanuit de groeven/basisproducenten voor zowel binnen als buitentoepassing. Op deze manier kunnen wij tegels aanbieden met scherpe prijs/kwaliteit verhouding of het is voor een groot project of voor een luxe privé woning.

In dit Hotel hebben we de hele entree vloer voorzien van Belgisch Hardsteen gevlamd geborstelde tegels die zowel een mooie uitstraling alsmede een hoge antislip waarde hebben De balie is voorzien van een getoogd blad uitgevoerd in Belgisch Hardsteen donker verzoet.

Vrijblijvend advies?

Wil je meer informatie over onze diensten of vrijblijvend advies, neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvend advies?

Wil je meer informatie over onze diensten of vrijblijvend advies, neem dan gerust contact met ons op.